Loading...

Online vergaderen & stemmen

Het organiseren van uw algemene vergadering online kan eenvoudig en efficient. Nodig uw leden uit vannuit de hele wereld om je vergadering bij te wonen en hun stem uit te brengen.

Een alles-in-één platform voor online vergaderingen en stemmingen. Tijdens het stemmen worden de vragen als overlay over de video weergegeven zodat de deelnemers geen seconde missen van uw vergadering.

Ontdek hier waarom dit de oplossing is voor uw volgende stemming.

Bel of e-mail voor meer informatie

Kenmerken

Eén platform

Van video-integratie tot online stemmen. Onze stemtool draait als webapplicatie dus hoeft u geen extra software te installeren. Uw deelnemers loggen gewoon in, gaan naar de vergadering en stemmen op uw agendapunten zonder extra stappen.

Uitgebreid stem berekening

Bepaal uw stemberekeningen zoals ze zijn gedefinieerd in de statuten van uw bedrijf of organisatie.

Hybride

Als u thuis bent of de vergadering live bijwoont, kunt u alles volgen, uw stem uitbrengen en vragen stellen. Online of persoonlijk, het een of het ander of een combinatie van beide, onze technologie geeft u de vrijheid om te beslissen.

Veilig

Deze stemtool is gebouwd met veiligheid in het achterhoofd. Schakel met één klik 2-factorauthenticatie in en laat uw deelnemers hun identiteit bewijzen door een bevestiging per sms of e-mail.

Meer kenmerken

Andere mogelijkheden bij het stemmen:

  • Resultaten in real time weergeven
  • Stemmen met volmacht
  • Vooraf stemmen
  • Gewogen stemming

Coöperaties en verenigingen

Syndicus

Bedrijven

Een alomvattende oplossing

Online stemmen geeft ons de mogelijkheid om de ervaring van uw publiek te verbeteren door digitale effecten toe te voegen aan de videostream.

Voor Belorta creëerden we, met de hulp van onze partners, een volledig digitaal podium in hun huisstijl.