Loading...

Bezoekersbeheer

MIXX helpt bij het organisatoren van evenementen met het beheer en opvolging van deelnemers. Vanaf de uitnodigingen, inclusief online registratie tot inchecken ter plaatse.

Print uw badges in een oogwenk en laat uw gasten gemakkelijk, snel en veilig inchecken.

Badges worden binnen enkele seconden geprint als uw gasten de venue binnenkomen, hierdoor worden de wachtijden verminderd.

Bel of e-mail voor meer informatie

Voorafgaand aan je evenement

Event websites in uw huisstijl

Event websites met registratieformulier volledig in uw huisstijl en in verschillende talen.

Real-time bezoekers beheer

Volg je deelnemers op in real-time. Weet precies wie antwoord en volg op om doelgericht reminders te sturen.

Communicatie platform

Blijf in contact met uw deelnemers. Stuur een e-mail of sms om hen op de hoogte te houden van de laatste evenementen.

Uitgebreide functionaliteiten

Organiseert u een evenement met specifieke eisen, dan helpen wij u graag bij het zoeken naar een oplossing.

Tijdens uw evenement

Live badges printen

Print badges in enkele seconden aan de ingang van uw eventlocatie of venue.

Realtime statistieken

Enkel het aantal bezoekers dat binnenkomen is, biedt niet erg veel inzichten. Met behulp van onze realtime analytics krijg je een gedetailleerd beeld van de bezoekers die aanwezig zijn of waren.

Beheer van leads

Weet wat je bezoekers willen. Stel gepersonaliseerde formulieren op om ervoor te zorgen dat zowel uzelf als de exposanten meer informatie van bezoekers kunnen verzamelen.

Sessies en workshops

Heeft u een evenement met specifieke vereisten? We zoeken graag mee naar een oplossing om aan uw vraag tegemoet te komen.

Post event

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Real-time rapportage van je event en workshops is beschikbaar in enkele kliks via onze software. Exporteer raporten met alles details over de aanwezigen om zo makkelijk conclussies te trekken en u toekomstige events beter te maken.

Volledige gegevensextractie

Uitgebreide rapporten van de registratie en activiteiten van de bezoekers. Deze zijn geschikt om te importeren in elk CRM of lokaal platform.

Post-event communicatie

Onze software biedt verschillende vormen van data visualisatie aan. Dit zijn niet enkel mooie add-ons, maar bieden u een eenvoudig en diepgaand inizcht in de situatie. Deze visualisaties zijn uiterst geschikt om te gebruiken in bedrijfsdocumenten of tijdens presentaties.

Evaluatieformulieren na afloop van het evenement

Wilt u nauwkeurige feedback van uw deelnemers? Ons platform biedt u de mogelijkheid om aangepaste evaluatieformulieren te maken waarmee deelnemers u gemakkelijk feedback kunnen geven.

Eventsight

Een intuïtief platform dat ontworpen is om gasten naadloos in te checken, de gegevens te verzamelen die u nodig heeft en eenvoudig betere evenementen te creëren.