Digitale technologie voor evenementen, conferenties en beurzen

ONZE DIENSTEN

Bezoekersregistratie

Alles wat je nodig hebt voor de registratie en het beheer van uw bezoekers. Het gaat over zowel een gepersonaliseerde event website, digitale uitnodigingen en het beheer van uw bezoekers als over het live opvolgen van het event en badge prining.

Badge Printing

kosteneffectieve en snelle print service voor professionele evenementen en naambadges die gepersonaliseerd zijn voor uw event.

Interactive Voting

Interactieve tools om live feedback van het publiek te krijgen door gebruik te maken van draadloze keypads of een voting app. We zijn gespecialiseerd in vergaderingen van aandeelhouders, verkiezingen en spelprogramma’s.

Event Apps

Mobiele apps voor evenvementen, conferenties en beurzen die de ervaring van de bezoekers tot een hoger niveau tilt. Het evenement zal een succes zijn door de bezoekers te betrekken en te verrassen.

Event IT

Een breed aanbod aan evenementgerichte IT-services, van on-site data- en WiFi-netwerken en presentatiebeheer tot hardware-verhuurdiensten.

Op maat gemaakte oplossingen

Soms is de standaardoplossing gewoon niet goed genoeg. Daarom bouwen we op maat gemaakte apps, volledig afgestemd op uw vereisten.

Contacteer ons om te zien hoe wij uw evenement kunnen verbeteren.

Contacteer ons

SOME OF OUR CUSTOMERS