Loading...

Cases

Lead Manager helpt 70 bedrijven kennis maken met 2000 studenten.

De jobdag is een groot evenement waar studenten en bedrijven kennis kunnen maken met elkaar. Het is de bedoeling dat ze tijdens een gesprek snel contactgegevens kunnen uitwisselen. Als een bedrijf interesse heeft om de student aan te werven, dan kunnen ze aan de hand van een QR-code onmiddellijk het CV van de student ontvangen.

CV’s scannen

De Lead Manager is de ideale tool om in te zetten tijdens de jobbeurs. Tijdens de inschrijfprocedure van het event werd de studenten gevraagd om hun CV te uploaden. Tijdens de jobbeurs konden standhouders via onze online webapplicatie toegang krijgen tot de gegevens van interessante kandidaten. Wanneer een student toestemming geeft aan een standhouder om hun QR-code te scannen, kon dat bedrijf hun curriculum en info gegevens bekijken en indien geïnteresseerd direct benaderen.

Stroomlijn je leads met één tool

Lead Manager is een zeer flexibele tool die kan worden gebruikt bij tal van andere soorten events waar standhouders of bedrijven informatie willen verzamelen van de bezoekers. De tool kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Zo kunnen standhouders of bedrijven zelf het formulier samenstellen dat wordt gebruikt bij het scannen van de bezoekers. Hierdoor kunnen ze op een gestroomlijnde manier de juiste data registreren. Doordat elke medewerker van een bedrijf dezelfde vragen zal stellen, zal de verzamelde data consistent zijn. 

De Lead Manager tool is een online webapplicatie, dus er hoeft geen tijd verloren te gaan aan het downloaden van een speciale applicatie. Daarbovenop kan de data makkelijk worden geëxporteerd om het even wanneer, zodat standhouders of bedrijven de data kunnen gebruiken voor hun eigen recruterings- of salesdoeleinden.

Ben je op zoek naar een snelle oplossing voor een betere matching tussen bezoekers en standhouders of bedrijven? Vraag een demo en ontdek de voordelen van Lead Manager

Demo aanvragen