Bezoekersbeheer

 

MIXX helpt organisatoren van evenementen om hun bezoekers te beheren en op te volgen vanaf het moment dat ze uitgenodigd worden en ze online kunnen registreren tot aan de check-in tijdens het evenement zelf.

Pre-event

Branded event website

Gepersonaliseerde conferentie- en event websites. Vooruitstrevende opties voor registratie.

Realtime beheer van de inschrijvingen

Volg uw bezoekers in real time. Op die manier weet u exact welke gasten reeds toegezegd hebben en kan u inspelen op degene die nog niet gereageerd hebben.

Communicatie platform

behoudt het contact met uw bezoekers tijdens het evenement. Verstuur e-mails of sms’en om hen op de hoogte te houden over de laatste nieuwtjes.

Uitgebreide functies

Heeft u een evenement met specifieke vereisten? We zoeken graag mee naar een oplossing om aan uw vraag tegemoet te komen.

Tijdens uw evenement

Bij aankomst

Verwelkom uw gasten als vrienden.
Scan, zoek bezoekers op of voeg ze toe wanneer ze aankomen op uw evenement.

Sessies en Workshops

Volg uw bezoekers, zodat u kan zien wie aan welke sessie of workshop deelneemt. In EVENTsight kan u in de instellingen kiezen om een open of gesloten sessie te maken.

Live badge printing

We zorgen voor een on-site badgeprint mogelijkheid, simpelweg omdat dit efficiënter en ecologischer is. Wij regelen de technische zaken en voorzien de nodige hardware. Daarnaast bieden we ondersteuning indien nodig.

Lead management

Weet wat je bezoekers willen.
Stel gepersonaliseerde formulieren op om ervoor te zorgen dat zowel uzelf als de exposanten meer informatie van bezoekers kunnen verzamelen.

Realtime statistieken

Enkel het aantal bezoekers dat binnenkomen is, biedt niet erg veel inzichten. Met behulp van onze realtime analytics krijg je een gedetailleerd beeld van de bezoekers die aanwezig zijn of waren.

POS systeem met live betalingen

Wanneer uw gasten toekomen op het event kunnen ze een betaalkaart ontvangen met credits op. Deze credits kunnen vervolgens tijdens het evenement worden besteed. Eventmagagers hebben volledige controle over dit systeem en kunnen wijzigingen aanbrengen indien nodig.

Data visualisatie

Onze software biedt verschillende vormen van data visualisatie aan. Dit zijn niet enkel mooie add-ons, maar bieden u een eenvoudig en diepgaand inizcht in de situatie. Deze visualisaties zijn uiterst geschikt om te gebruiken in bedrijfsdocumenten of tijdens presentaties.

Setup van netwerken

Werken met netwerken op openbare locaties kan soms voor problemen zorgen. Om deze netwerkproblemen te vermijden, voorzien we onze eigen on-site server en routers en installeren we ons eigen draadloze netwerk.

Post-event

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Realtime rapportage van één of meerdere evenementenlocaties is meteen beschikbaar via onze software. Kijk wie er op elk moment ter plaatse is en houdt de tijd en aanwezigheden bij en verbeter de beveiling en veiligheid.

Volledige data extractie

Uitgebreide rapporten van de registratie en activiteiten van de bezoekers. Deze zijn geschikt om te importeren in elk CRM of lokaal platform.

Post-event communicatie

Exporteer alle data en verstuur post-event e-mails aan de hand van de registratiedata, of upload de data in andere systemen waarvan u binnen uw organisatie gebruik maakt.

Post-event evaluation forms

Wilt u graag nuawkeurige feedback van uw bezoekers? Met ons platform kan je gepersonaliseerde evaluatieformulieren maken, waardoor uw bezoekers gemakkelijk feedback kunnen geven.

Fully compatible with Mac OS, Windows and iOS

EVENTsight is compatibel met elk operating system en browser.

Registratiemethode

Elk evenement is uniek en heeft specifieke vereisten. Wij bieden verscheidene oplossingen voor het registreren van uw bezoekers.

1D / 2D Scanners

Sluit elke 1D of 2D scanner aan op uw computer. Begin meteen en gemakkelijk met scannen!

eID reading

We kunnen gasten automatisch registreren door het uitlezen van data op een eID kaart.

Mobile scanners

Met onze 4G scanners kan u overal scannen waar u wilt!

Collection of digital signatures

Verzamel digitale hangtekeningen aan de ingang van uw event.

RFID scanning

Wilt u bezoekers scannen met RFID technologie? Contacteer ons om de vele mogelijkheden van RFID technologie te bespreken.

Stand-alone kiosk apps

Laat uw bezoekers zichzelf registreren met onze kisok app.

Contacteer ons voor een gepersonaliseerde oplossing

GET IN TOUCH