Registratiemodus activeren

In registratie modus kan u bezoekers in en uit checken voor een evenement door te scannen, te zoeken of een bezoeker toe te voegen. Hier is het niet mogelijk om de setup te veranderen, behalve door terug aan te melden voor de backoffice. Om te kunnen registreren moet u ervoor zorgen dat het evenement actief is. Als er geen enkel evenement actief staat, is het niet mogelijk om de registratie modus in te schakelen.

Om een evenement te activeren: ga naar de ‘Setup’ sectie > klik ‘Set as live’.
Activeer registratiemodus: klik ‘Registration mode’ in de rechter bovenhoek > klik ‘Switch to registration mode’.

Explanation registration mode

Explanation registration mode

Als u verandert naar registratie modus, zal u een overzicht van de beschikbare evenementen zien, waar u het evenement waarvoor u wil registreren kan selecteren. Enkel evenementen die actief zijn, zullen in dit overzicht staan.

Explanation registration mode

Als u een evenement geselecteerd hebt, en u wil van evenement veranderen, klik op het menu icoon bovenaan rechts en klik ‘Change event’. U zal teruggebracht worden naar het overzicht.

Door te klikken op een evenement, wordt u naar het begin scherm van dat evenement geleid. Hier kan u scannen, zoeken of bezoekers toevoegen, statistieken zien, het evenement beheren of uitloggen.

Explanation home screen

 

Add A Knowledge Base Question !

+ = Verify Human or Spambot ?

0 287
Marieke