Accreditatie manager voor Medische Opleidingen

Beheer van aanwezigheden en tijdsbehher voor opleidingen goedgekeurd door het RIZIV

Intuitive and time saving accreditation tool

Deze gemakkelijke en tijdsbesparende module is gemaakt om aanwezigheden op medische congressen en opleidingen te beheren. Bovenop de standaard functies binnen EVENTsight kan u eenvoudig opleidingen, accreditaties en creditpoints beheren volgens RIZIV-normen.

Snelle registratie en checkin

Met EVENTsight  is het niet meer nodig om uw bezoekers in lange papieren lijsten te gaan zoeken. Vanaf nu registreert u alle bezoekers digitaal: door te scannen, te zoeken of met eID registratie.
Met EVENTsight kan u ook digitale handtekeningen verzamelen.

 

Up to date gastenlijsten van sessies en opleidingen

Door uw bezoekers te scannen met digitale mobiele scanners, kan u live opvolgen wie deelnam aan welke sessies en voor hoe lang.
Een gemakkelijk beheer van de sessies zorgt ervoor dat u een minimumtijd kan instellen. De bezoeker moet dan minimaal deze tijd doorgebracht hebben bij de sessie om accreditatiepunten te krijgen.

 

Snelle verwerking van accreditatie

Sessies en opleidingen kunnen gelinkt worden aan een RIZIV activiteitsnummer. Vanuit EVENTsight is het mogelijk om Excel bestanden te exporteren die volledig volgens RIZIV-normen is opgesteld, inclusief  type deelnemer, aantal creditpoints en RIZIV-nummer. Op die manier verloopt de import in het RIZIV platform erg vlot en hoeft u door de gestandaardiseerde export geen aanpassingen meer te doen.

Flexibele opties, geschikt voor elk evenement.

Neem contact op